Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ναταλία Γερμανού: «Όπως εκείνη λέει αυτό που σκέφτεται, ασχέτως αν είμαστε ομοκάναλες, έτσι κάνω κι εγώ»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον δημοσιογράφο, Χρήστο Λυσσέα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για όλους και για όλα

Η παρουσιάστρια του Happy Day μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ ξεκαθάρισε την θέση της σχετικά με το σχόλιο που έκανε για τη Ναταλία Γερμανού, μετά την λεκτική επίθεση του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους.

«Είναι μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή αυτό που βιώνουμε σε σχέση με την πορεία της εκπομπής, τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, κάθε χρόνο μηδενίζουμε το κοντέρ και βάζουμε τα δυνατά μας. Όταν βγαίνουν τα νούμερα της εκπομπής, εμείς είμαστε ήδη στον αέρα της εκπομπής, οπότε τα βλέπω κατά τη διάρκεια ενός βίντεο ή σε κάποιο διάλειμμα, χωρίς άγχος αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Για το ενδεχόμενο να την δούμε σε ένα άλλο τηλεοπτικό project, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Κατά καιρούς μου γίνονται διάφορες προτάσεις, κυρίως για να κάνω κάτι παράλληλα. Συζητάμε κάποια πράγματα. Αν είναι ένα concept με ενδιαφέρον και θα μπορούσα και εγώ να νιώσω ότι το κάνω σωστά και να μην επιβαρύνω με την παράλληλα απασχόληση την ύπαρξή μου στο Happy Day, θα το συζητούσα με μεγάλη χαρά. Εγώ μέχρι και το 2025 είμαι στον Alpha, οπότε δεν ανήκω στην λίστα των hot συμβολαίων που λήγουν και θα συζητηθούν». 

Όσον αφορά στο σχόλιο που έκανε για τη Ναταλία Γερμανού μετά την «επίθεση» του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε: «Έχουμε άψογη σχέση με τη Ναταλία. Ήταν ένα γενικότερο σχόλιο. Η Ναταλία είναι πολύ έμπειρη και αυτό που νιώθει και σκέφτεται, ασχέτως αν είμαστε ομοκάναλες, το λέει και εγώ κάνω το ίδιο. Απλά θεώρησα ότι όταν κάνεις μια εκπομπή και στέλνεις ένα συνεργείο σου κάπου και το συνεργείο σου εκεί δεχτεί μια λεκτική προσβολή, οφείλεις να το υποστηρίξεις. Όταν λες ότι “εγώ δεν υποστηρίζω αυτή την τηλεόραση, να το κάνεις και στην πράξη”».

Read More

And More