Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Το συμβόλαιό μου με τον Alpha λήγει το 2025»

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ο δημοσιογράφος, Αλέξανδρος Ρούτας.

Η παρουσιάστρια του Happy Day, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον, στους συνεργάτες της, αλλά και στο ενδεχόμενο να την δούμε σε μια βραδινή εκπομπή.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη, την αγαπάω την δουλειά μας. Το ένα φέρνει το άλλο και μέχρι στιγμής δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ να μείνω εκτός τηλεόρασης. Κάποια στιγμή που έμεινα εκτός τηλεόρασης, παρέμεινα στον χώρο, έγραψα το βιβλίο μου, ξεκίνησα ένα blog, είναι η ζωή μου αυτό», δήλωσε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θα παραμείνουμε στον Alpha, τα έχουμε συζητήσει από πέρυσι. Νιώθω καλά με μια συγκεκριμένη συνταγή. Είμαι της λογικής ότι όταν περνάς καλά, είσαι ευτυχισμένος και έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι. Το συμβόλαιό μου λήγει το 2025 μαζί με του Παπανώτα. Η Τίνα Μεσσαροπούλου θα είναι μαζί μας και ο Κώστας Φραγκολιάς τώρα βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σε αυτή τη φάση δεν θα έκανα βραδινή εκπομπή, βέβαια ποτέ μη λες ποτέ, είμαι πολύ χαρούμενη σε αυτό που είμαι τώρα. Έχουμε συζητήσει διάφορες ιδέες, αλλά αυτό που κάνουμε πάει καλά μένουμε εκεί», είπε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More