Σταματίνα Τσιμτσιλή για Βίκυ Κάβουρα: «Το ποσό ήταν εξευτελιστικό, έχει αποφασίσει να μιλά έξω από τα δόντια»

Μετά τις δηλώσεις «φωτιά» της Βίκυς Κάβουρα εναντίον του Παντελή Καναράκη και της θεατρικής παράστασης, στην οποία θα έπαιζε αυτή τη σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι μίλησε μαζί της και η ηθοποιός της εξήγησε τι ακριβώς την ενόχλησε.

«Τη Βίκυ την πείραξε που δύο μήνες έκανε πρόβες, που βέβαια σε αυτό δεν φταίει ούτε ο παλιός, ούτε ο νέος παραγωγός και μου είπε ότι τώρα με το #metoo, πρέπει να στηρίξουμε τον Μπιμπίλα για να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε τις πρόβες. Μου είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που “τρώμε τον ελεύθερό μας χρόνο, κάνουμε πρόβες, κλείνουμε μία δουλειά και τελικά μένουμε εκτεθειμένοι. Δύο μήνες τα έξοδά μου, τις βενζίνες μου και τελικά μπήκα και μέσα”.

Το άλλο που εγώ κατάλαβα πως την ενόχλησε πάρα πολύ ότι το ποσό ήταν εξευτελιστικό. Άστο! Μου είπε ότι την ενόχλησε ο τρόπος, αυτό του στιλ “μωρό μου αυτό είναι κι αν σ’ αρέσει με μία οικειότητα από έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει, να με θεωρεί τόσο του χεριού του, αυτό μου γύρισε το μάτι”. Μπροστά δεν ήμουν, η Βίκυ Κάβουρα έχει πάρει την απόφαση να μιλά έξω από τα δόντια» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρόεδρος των Αθηναϊκών Θεάτρων απάντησε στο Happy Day πως δε σχολιάζει «αόριστες δηλώσεις».

Read More

And More