Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γνωριμία με τον Θέμη Σοφό και οι δύο αποβολές – «Όταν έχασα το 2ο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τις αποβολές, αλλά και για την γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό.

«Οι δυσκολίες υπάρχουν πάντα. Πλέον καταλαβαίνω ότι και οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν πράγματα, οπότε τις αγαπώ τις δύσκολες στιγμές μου γιατί μου χάλασαν τα καλύτερα δώρα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε: «Έζησα δύο φορές διαδοχικά δύο αποβολές και πριν κάνω παιδί. Τα συναισθήματα ήταν διαφορετικά. Την πρώτη φορά που συνέβη γρήγορα και χωρίς να το προσπαθήσω, θυμάμαι ότι όταν απέβαλα, σοκαρίστηκα, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε, λέγοντάς μου ότι το σημαντικό ήταν ότι κατάφερα να μείνω έγκυος. Την πρώτη φορά λοιπόν το δέχτηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Σκεφτόμουν που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, αλλά ο γιατρός μου πάλι υποστήριζε πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός».

«Ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό γιατί οι γυναίκες γενικά έχουμε το κακό να προσωποποιούμε πάντα την ευθύνη και να την παίρνουμε πάνω μας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να ακούμε τον γιατρό μας. Γέννησα πρόωρα, πανικοβλήθηκα αλλά τελικά πήγαν όλα καλά», συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Αναφερόμενη στη γνωριμία και τη σχέση της με τον Θέμη Σοφό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε: «Λατρεύω να ακούω ιστορίες που μου αφηγείται ο Θέμης Σοφός. Ο Θέμης μου βγάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, κατάφερα να δαμάσω πολλά κακά στοιχεία του χαρακτήρα μου εξαιτίας του. Έχει τα απόλυτα χαρακτηριστικά ως πατέρας. Βλέπω τον Θέμη ως μπαμπά και λέω αυτά τα παιδιά είναι τυχερά».

«Η Φαίη Σκορδά ήθελε να μου γνωρίσει τον Θέμη πριν τον γνωρίσω εγώ και τελικά γνωριστήκαμε μόνοι μας. Πιστεύω ότι είδε στο πρόσωπό του τον ώριμο άνδρα, το καλό παιδί, τον επιστήμονα και έχει πραγματικά το πακέτο. Είχε το προφίλ ενός σωστού άνδρα. Τον ερωτεύτηκα από την αρχή», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Read More

And More