Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η νέα απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα – «Κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια, η βασική διάψευση καταρρίπτεται»

Σε πινγκ πονκ δηλώσεων έχει εξελιχθεί η κόντρα στα ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή και τον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με το αν θα τραγουδήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, την Τρίτη 22/5 απάντησε εκ νέου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τα όσα είπε εκείνη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος -σύμφωνα με το δικό της ρεπορτάζ- θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μάκμπεθ στα Χανιά.

Ο παρουσιαστής επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν είναι καν καλεσμένος στον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τετάρτη 22/5 ανέφερε ξανά το συγκεκριμένα θέμα και θέλοντας να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσουν οι ίντριγκες και οι κόντρες, ειδικά on air, προτιμώ να τα λύνω στο τηλέφωνο. Δεν είμαι από τους δημοσιογράφους που είναι της λογικής “έλα να βγάλουμε τα ρεπορτάζ μας να δούμε ποιο είναι πιο έγκυρο. Αλλά επειδή πιέστηκα και επειδή έχω φίλους που όταν μου λένε μια πληροφορία δεν το κάνουν για να με εκθέσουν, σήμερα Γιώργο μου θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα σας αποδείξω ότι αυτό που είπα όχι απλά είναι αληθές, αλλά υπάρχει και άλλο παρασκήνιο. Εγώ τον Γιώργο τον εκτιμώ και τον έχω στηρίξει στα δύσκολα». 

Λίγο αργότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να παρουσιάσει το νέο ρεπορτάζ της για τον γάμο, λέγοντας: «Είπα στον Γιώργο να διασταυρώσει το ρεπορτάζ του και επανήλθε λέγοντας ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα καλούσε ποτέ κάποιον celebrity να τραγουδήσει στον γάμο του. Το κύριε Γιώργο και κυρία Σταματίνα μου κάνει τουλάχιστον αστείο. Επίσης θέλω να σου πω ότι κοιμάμαι πολύ ήσυχη τα βράδια, οπότε θεωρώ ότι αυτή η διατύπωση ήταν άκυρη. Οι πληροφορίες που έχει ο Γιώργος είναι από την πλευρά του κύριου Κασσελάκη, οπότε δεν τον κακίζω, γιατί προφανώς είναι αυτή η γραμμή που θέλει να κρατήσει ο κύριος Κασσελάκης. Εγώ θα προχωρήσω το ρεπορτάζ Γιώργο μου και θα σου πω ότι επειδή έχεις πολλά τηλέφωνα και συνεργάτες, μπορείς να το διασταυρώσεις άμεσα. Τον Απρίλιο έγινε επίσημη πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, με αποδείξεις που υπάρχουν, υπήρξε επικοινωνία. Άρα η βασική διάψευση του δικό μου ρεπορτάζ, δηλαδή ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν θα επέλεγε celebrity για τον γάμο του, καταρρίπτεται. Ο Χρήστος, εκτός ότι είχε μια προγραμματισμένη συναυλία με το συγκρότημά του, παράλληλα έχει επιλέξει με την ομάδα του να μην εμπλέκεται σε δεξιώσεις πολιτικών προσώπων».

«Αφού αρνήθηκε, προφανώς οι άνθρωποι που του διοργανώνουν το γάμο πήγαν σε κάποιες επόμενες λύσει. Εκεί λοιπόν έρχεται και κουμπώνει στο δικό μου ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αν οι δύο άντρες μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με την έξοδο του κύριου Κασσελάκη στα μπουζούκια, αποφάσισαν να μην το προχωρήσουν το κατανοώ. Δεν θεωρώ ότι για μια τέτοια πληροφορία χρειάζεται να μπαίνουμε σε όλο αυτό. Έχουμε βρεθεί να μετράμε τα ρεπορτάζ μας στο τραπέζι», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164