Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε o Γιάννης Τσιμιτσέλης για την κόρη του στην εκπομπή «Μαμά-δες», πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την μητρότητα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αναφερόμενη στον ερχομό της πρώτη της κόρης, η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε τα συναισθήματά της για τις πρώτες στιγμές που την κράτησε στην αγκαλιά της.
«Διάβαζα μια έρευνα ότι τα μωράκια τους πρώτους μήνες νιώθουν ότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι με το σώμα της μανούλας τους.
Θυμάμαι ότι το μητρικό ένστικτο το ένιωσα πολύ έντονα από τις πρώτες ώρες που έβλεπα αυτό το πλασματάκι και έλεγα χωρίς τη βοήθεια, τη συμβολή την αγάπη και την θαλπωρή μου, δεν μπορεί να επιβιώσει κι εκεί ένιωσα ότι πρέπει να είμαι εκεί γι’ αυτό», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ