Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air συμβουλή που έδωσε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά τη συνέντευξή της στον Γρηγόρη! (video)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε χθες συνέντευξη στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Pop Up, ενώ αποκάλυψε πως αποφεύγει να βλέπει τις εκπομπές της. 

“Έχω δει λίγο την εκπομπή μου. Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου. Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος να δει με τι χαίρεται και για αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν τη συνέντευξη της νέας παρουσιάστριας, με την οικοδέσποινα του Happy Day να δίνει τη δική της συμβουλή στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Εγώ το μόνο που μπορώ να πω, να της δώσω μια φιλική συμβουλή, απλά να βλέπεις καμιά φορά τον εαυτό σου… Εγώ όταν τον είδα κατάλαβα ότι κουνάω πολύ τα χέρια μου και ενώ εγώ ένιωθα ότι είναι κάτι φυσιολογικό, γιατί είμαι πολύ εκφραστική, μπορεί τον τηλεθεατή να τον ενοχλεί. Μπορεί να εντοπίσεις πράγματα βλέποντας τον εαυτό σου που δεν τα καταλαβαίνεις στη ροή του λόγου”.

Read More

And More