Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κακώς έγινε τόσο θέμα η δήλωση του Σάκη Αρσενίου, καλά κάνει η γυναίκα του και του μαγειρεύει»

Τις νέες αναρτήσεις της συζύγου του Σάκη Αρσενίου σχολίασε η παρέα του Happy Day μετά τη δήλωση του γνωστού τραγουδιστή που προκάλεσε έντονα σχόλια.

«Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της», είχε δηλώσει ο Σάκης Αρσενίου.

Δες τις αναρτήσεις του ζευγαριού:

Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια του Happy Day σχολίασε τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα: «Θα συμφωνήσω ότι ο Σάκης Αρσενίου δεν είχε κακή πρόθεση και κακώς έγινε τόσο μεγάλο θέμα και παρεξηγήθηκε. Από την άλλη θεωρώ και υπερβολικό να κάνει και 10 αναρτήσεις οι γυναίκα του να αποδείξει το αυτονόητο… ότι τον αγαπάει και καλά κάνει και μαγειρεύει», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Μοιάζει σαν να θέλει να το κάνει αυτό για να δείξει ότι δεν την ενοχλεί. Το να θες να φροντίζεις τον άνδρα σου δεν είναι κάτι κακό, δεν πρέπει δηλαδή να διασκεδάζεις τις εντυπώσεις», είπε η παρουσιάστρια για τις αναρτήσεις που έκανε η σύζυγος του τραγουδιστή να φροντίζει τον αγαπημένο της. 

Δες τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

Read More

And More