Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κι ,όμως, μας… μαρτύρησε on air το φύλο του μωρού που περιμένει!

Στο δικό της συννεφάκι ευτυχίας είναι σκαρφαλωμένη αυτή την περίοδο της ζωής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο ότι της συμβαίνει.

Η γνωστή παρουσιάστρια προπονείται και πάλι για μαμά, μιας κι αποφάσισαν με τον Θέμη Σοφό, να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους.

Έτσι, η οικοδέσποινα του “Happy Day”, ζει πραγματικά τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της, μιας και βιώνει στιγμή-στιγμή, λεπτό-λεπτό και την τρίτη της εγκυμοσύνη, την οποία περίμενε με μεγάλη λαχτάρα.

Το 2018 ,λοιπόν, μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την Σταματίνα, αφού εκτός του ότι είχε δίπλα της τον πολυαγαπημένο της Θέμη και τις κόρες της τις οποίες λατρεύει, έμαθε κι ευχάριστα μαντάτα!

Η παρουσιάστρια του Alpha πληροφορήθηκε το φύλο του μωρού που περιμένει και μάλιστα; Σήμερα το πρωί ήταν τόσο μεγάλη η χαρά της που δεν δίστασε να μας το… μαρτυρήσει κατά την διάρκεια της εκπομπής!

Αυτή τη φορά τι… μποναμά κουβαλά ο κύριος πελαργός για το γνωστό ζευγάρι; Κουβαλά ένα υπέροχο αγοράκι!

“…Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε πολύ”, δήλωσε η Σταματίνα πλημμυρισμένη από χαρά και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το πολυσκεφτώ και να στεναχωρηθώ αν άκουγα ότι περιμένουμε τρίτη κόρη. Δεν ήθελα να βιώσει το μωράκι που έχω στην κοιλιά μου κάποια απόρριψη, έστω και για λίγα λεπτά την ώρα που στο λέει ο γιατρός, γι’ αυτό και δεν το πολυσκεφτόμουν. Όταν μας είπε ο γιατρός στον τρίτο προς τέταρτο μήνα ότι μάλλον είναι αγοράκι, περίμενα να κάνω και μια εξέταση που κάνεις και στο λέει σίγουρα και μετά εντάξει… Πολύ μεγάλη ευλογία νιώθουμε. Θα πήγαινα και για τέταρτο νομίζω…”

Σταματινάκι με το καλό και τώρα θα μάθεις τι πάει να πει να είσαι “αγορομάνα”! Μεγάλος έρωτας…

Read More

And More