Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλη η αλήθεια για το συμβόλαιό της με τον Alpha! Τι έγινε στο ραντεβού της με τα στελέχη του καναλιού;

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος έχουν αρχίσει τα… μεταγραφικά όργανα στα κανάλια, μιας και σιγά-σιγά η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν οδηγείται στο τέλος της και οι τηλε-άνθρωποι έχουν ανασκουμπωθεί από τώρα για του χρόνου.

Αποτέλεσμα; Οι επαφές, τα ραντεβού, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την σεζόν 2018-2019 έχουν ξεκινήσει ,ήδη, μιας και ο στόχος όλων είναι να καταφέρουν να dealάρουν έγκαιρα, γιατί δεν λέει όλο το καλοκαίρι να μην ξέρεις τι μπορεί να σου τηλε-ξημερώσει από Σεπτέμβρη.

Ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι της, είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Βλέπεις λατρεμένη το συμβόλαιο της Σταματίνας με τον Alpha έληξε και μοιραία έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συζητήσεων για το πως ακριβώς μπορεί να τους βρει η επόμενη τηλεοπτική μέρα.

Η Σταματίνα είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Alpha και αναμφισβήτητα ανήκει στη κατηγορία εκείνη των παρουσιαστριών που το κανάλι της Κάντζας θέλει να κρατήσει στο δυναμικό του και πολύ καλά κάνει. Η Σταματίνα είναι μία άκρως ανερχόμενη τηλεοπτική δύναμη και μία παρουσία που από εδώ και στο εξής μπορεί να κάνει πολλά στη τηλεόραση και γι ΄αυτό και όλοι όσοι την γνωρίζουμε κι έχουμε παρακολουθήσει από την αρχή την τηλεοπτική της πορεία, περιμένουμε πολλά από ΄κείνη.

Η Σταματίνα είναι στη καλύτερη τηλεοπτική της φάση… Το γεγονός ,λοιπόν, ότι ο Alpha την πιστεύει και την θέλει, μπορεί και να φταίει στο ότι ακούστηκε έντονα προ ημερών, πως η οικοδέσποινα του “Happy Day”, έχει υπογράψει από τώρα και έχει ,ήδη, ανανεώσει με το κανάλι. Είναι ,όμως, όλα αυτά αλήθεια; Η Σταματίνα ανανέωσε με τον Alpha;

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου, όχι η Σταματίνα δεν έχει ανανεώσει με τον Alpha και μάλιστα; Αυτή την εποχή δεν είναι και για ΄κείνη η απόλυτη προτεραιότητα του να υπογράψει με τον Alpha, μιας και το μυαλό της είναι διαρκώς στο μωρό που περιμένει και στο πότε ακριβώς θα βρεθεί στο μαιευτήριο για να φέρει στο κόσμο το αγοράκι της.

Παρόλα αυτά οι αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε, πως η Σταματίνα είχε προ ημερών ένα σημαντικό ραντεβού με την διοίκηση του Alpha. Ένα ραντεβού το οποίο έγινε όντως σε πολύ θετικό κι αγαπησιάρικο κλίμα και στο οποίο και οι δύο πλευρές δήλωσαν πως θα ήθελαν να συνεχίσουν να πορεύονται παρέα.

Όμως, οι τελικές συζητήσεις της Σταματίνας με το κανάλι αναμένονται να γίνουν από τον Ιούνιο και μετά και αφού έχει γεννήσει η γνωστή παρουσιάστρια, όπου και τότε – εκτός απροόπτου -, θα πέσουν και οι υπογραφές.

Άλλωστε, τυπικά το συμβόλαιο της Σταματίνας λήγει τον Αύγουστο, οπότε όπως καταλαβαίνεις λατρεμένη, σαφέστατα και υπάρχει περιθώριο για συζητήσεις και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για να κλείσει… όπως-όπως αυτό το fresh τηλεοπτικό deal.

 

Read More

And More