Σταματίνα Τσιμτσιλή στο T-Live: «Ζήσαμε μία δύσκολη κατάσταση, τα παιδιά ήταν τρομαγμένα»

Για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστη η ίδια και η οικογένειά της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, η παρουσιάστρια που βρισκόταν καθ’ οδόν μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό για τον εντοπισμό του ενός αυτοκινήτου τους, το οποίο άφησαν στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, ανήμερα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που ταλάνισε την Αττική.

«Νιώθω ευγνώμων που είμαστε καλά στην υγεία μας γιατί έμαθα ετεροχρονισμένα λόγω ότι δεν είχαμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο τα προβλήματα που είχαν οι συμπολίτες μας. Αυτό που ζήσαμε ήταν σαν να πήγαμε στο Survivor της Παταγονίας χωρίς να το έχουμε επιλέξει. Πραγματικά, ανησυχήσαμε πάρα πολύ για το πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο Θέμης γυρνώντας από το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, ήταν επί 8,5 ώρες στον δρόμο, κι ενώ είχε αλυσίδες, έσπασε η μία αλυσίδα γιατί η  κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη. Περπάτησε για αρκετή ώρα μέσα στη σφοδρή χιονοθύελλα για να καταφέρει να έρθει στο σπίτι. Αντίστοιχα κι εγώ άφησα το αμάξι μου επί της Μαραθώνος, φεύγοντας από το  κανάλι. Και αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία να εντοπίσουμε τα αυτοκίνητά μας» συνέχισε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Σε άλλη σημείο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε στο T-live: «Μία κατάσταση πολύ δύσκολη, τα παιδιά πολύ τρομαγμένα, με κεράκια το βράδυ και μαγειρεύαμε με τα γκαζάκια που φτιάχνουμε τον καφέ. Και πάλι όμως λέω ότι είμαστε ευγνώμονες που είμαστε καλά. Έβγαλα όλα τα πράγματα από την κατάψυξη και τα βάλαμε στα χιόνια. Ψήσαμε μπιφτέκια με μακαρόνια στα καμινετάκια. Το είδαμε σαν ευκαιρία να μαγειρέψουμε όπως μαγείρευαν παλιά».

«Τα πολύ δύσκολα τα αφήσαμε πίσω, νιώθω κάπως πιο ήρεμη πια, αλλά αν κάτσω να σκεφτώ αυτά που περάσαμε, θυμώνω και νομίζω ότι όλοι χρειαζόμαστε απαντήσεις» κατέληξε η παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή του Alpha.

Δες όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο T-live και την Τατιάνα Στεφανίδου:

Read More

And More