Σταμάτης Φασουλής: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο – Τώρα θα κάνω τη διαθήκη μου»

Λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US, ο κριτής του show Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Φασουλής αναφέρθηκε στη σχέση του με τον χρόνο που περνά, αλλά και στη διαθήκη που σκοπεύει να κάνει καθώς, όπως λέει, είναι άνθρωπος που οργανώνει τα πάντα. Ακόμη, αποκάλυψε και την παρόρμηση θυμού που είχε και πλέον έχει καταφέρει να την καταλαγιάσει.

«Είμαι άνθρωπος του σπιτιού. Μου αρέσει περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Το μόνο που μου αρέσει είναι το σπίτι μου και το θέατρο. Παλιά ήμουν έτσι γιατί δεν προλάβαινα. Τώρα, το επιλέγω. Ο χρόνος που περνά με αγχώνει εξαιρετικά. Αλλά, δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Απλώς το υπομένεις» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δε θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου και το ακμαίο του σώματος. Οργανώνω τα πάντα απλώς, αφήνω ένα μικρό παραθυράκι για το αναπάντεχο, το τυχαίο, να μπει ένα αεράκι και να στα ζωντανέψει όλα αυτά που έχεις τακτοποιήσει. Τώρα θα κάνω τη διαθήκη μου. Το σκέφτομαι γιατί λέω μην αρχίσουν όλα αυτά να είναι τυχαία. Να πάνε σε ανθρώπους που αγαπάω. Καλό είναι να θυμούνται οι άνθρωποι ότι τους σκέφτηκες» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Σταμάτης Φασουλής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Σταμάτης Φασουλής αναφέρθηκε και στα στοιχεία του χαρακτήρα του που θα ήθελε να αλλάξει λέγοντας,

«Έχω πληγωθεί με όλους τους τρόπους. Θα ήθελα να διορθώσω όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου αλλά είναι αργά πια. Η παρόρμηση θυμού που είχα τα πρώτα χρόνια, τώρα μου έχει περάσει. Την έχω καταλαγιάσει. Αυτή η παρόρμηση θυμού προέρχεται από το ότι δεν ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου και ξέσπαγα σε οτιδήποτε άλλο».

Read More

And More