Σταμάτης Φασουλής: “Δεν λέω να είμαστε σιωπηλοί με τις καταγγελίες αλλά πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε το θέμα”

Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο με αφορμή τη live streaming παράσταση “Μολιέρο” στις 6 Φεβρουαρίου. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι το θέατρο περνάει την πιο δύσκολη περίοδο, παραδέχθηκε ότι φοβάται πολύ με τον κορονοϊό, ενώ μίλησε για το θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για βία ή σεξουαλική παρενόχληση από ηθοποιούς.

“Θα ήθελα εμείς να προστατεύσουμε το θέατρο και η δικαιοσύνη να αναλάβει τις καταγγελίες. Να πάψει αυτό να γίνεται μια τσιχλόφουσκα σε όλες τις πρωινές εκπομπές. Ό,τι είναι να ελεγχθεί, να ελεγχθεί εκεί που πρέπει, να συμπαρασταθούμε στα θύματα, όποια υπάρχουν, αλλά εμείς να αναπαράγουμε το θέμα και να μιλάμε το βρίσκω λάθος. Δεν λέω να είμαστε σιωπηλοί στο θέμα, να είμαστε ενεργοί στο θέμα, να προστατέψουμε τα θύματα και να μην αναπαράγουμε τις ιστορίες.

Το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό, είναι και πολλά άλλα. Μόλις είδαν μία – δύο καταγγελίες άρχισαν να γεμίζουν τις εκπομπές τους και να είναι περήφανοι γι’ αυτό. Όταν είναι να καταγγείλεις κάτι να το καταγγείλεις στον εισαγγελέα. Στα social media ο καθένας λέει τη γνώμη του. Ποιος τη ζήτησε τη γνώμη σου; Κατηγορούν, καταδικάζουν ή άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα. Εμείς στο συνάφι ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν. Εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά”, ήταν τα λόγια του Σταμάτη Φασουλή.

Δες το βίντεο:

Read More

And More