Σταμάτης Φασουλής: «Είναι ένα πράγμα που πολλές φορές με αφήνει άγρυπνο τα βράδια»

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός σκηνοθέτης – ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή του εμπειρία στο πλατό του J2US, δίπλα στους υπόλοιπους κριτές του σόου.

«Το J2US ήρθε σε μία περίεργη στιγμή της ζωής μου. Ήμασταν αποκλεισμένοι, δεν είχαμε δουλειά στο θέατρο, εγώ όταν δε έχω δουλειά νομίζω ότι είμαι ανίκανος, ότι είμαι σε αχρηστία. Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω, δεν μου αρέσει η πολυκοσμία, τώρα βγαίνω κάθε Σάββατο», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Σταμάτης Φασουλής ανέφερε: «Όλοι θυμόμαστε πράγματα αλλά δεν τα ανασύρουμε. Μάλλον εγώ ζω με αυτόν τον τρόπο χωρίς να το θέλω. Πολλές φορές έρχονται στο μυαλό μου πράγματα που δεν είναι και πολύ ωραία, αλλά επιμένουν. Είναι ένα πράγμα που πολλές φορές με αφήνει άγρυπνο τα βράδια.

Δεν ξέρω γιατί, όλο αυτά μου έρχονται, και έχω κάνει και καλά πράγματα στη ζωή μου. Μάλλον τα μπλοκάρω. Όλο λάθη βρίσκω στην καριέρα μου, δεν είμαι στα καλά μου», είπε ο Σταμάτης Φασουλής καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι».

Read More

And More