Σταμάτης Γαρδέλης: Απαντά εάν υπήρξε φιλί με τον Τάσο Ξιαρχό στο «Ι am celebrity get me out of here»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά την αποχώρησή του από το  Ι am celebrity get me out of here, μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για την εμπειρία του στο ριάλιτι περιπέτειας.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τις σχέσεις του με τον Τάσο Ξιαρχό αλλά και το πλάνο που παρερμηνεύτηκε. 

«Πάντα υπήρχε μία περιπαιχτική διάθεση σε όλη μας τη σχέση με τον Τάσο Ξιαρχό. Τα λέγαμε πολύ οι δυο μας και γελάγαμε. Δεν έχω τίποτα να μοιράσω με το παιδί. Ο Τάσος είναι ένας εξαιρετικός, προικισμένος που του αρέσει να προκαλεί πάρα πολύ.  Του αρέσει να είναι αιρετικός», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Σχετικά με την ατάκα του για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του: «Ομοφοβικό  δεν ήταν αυτό που είπα. Ομοφοβικό είναι όταν ακούγεται οι λέξεις Κασσελάκης και Τάιλερ να σε πηγαίνει αμέσως στον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας πολιτικός άνδρας», απάντησε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Όσο για το εάν υπήρξε φιλί ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Τάσο Ξιαρχό, ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Όχι, εκείνος φώναξε: “παιδιά, πάει να με φιλήσει”. Σιγά τώρα… Δεν τον φίλησα, τον πλησίασα πολύ κοντά», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης. 

Read More

And More