Στο T-live

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν αντιστάθηκα στην αστυνομία αλλά με τράβηξαν βίαια και μου στραμπούληξαν το χέρι»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη και την εκπομπή T-live, αμέσως μετά την εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη. Η άρνηση του γνωστού ηθοποιού να αποχωρήσει από τον χώρο που συνεδρίαζε η επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου, τον οδήγησε στο κρατητήριο με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα καμία αντίσταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με το νόμο 4014 κι έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες» πρόσθεσε ο Σταμάτης Γαρδέλης για το σπίτι στο Πόρτο Γερμενό.

Κολλημένος στα δυσκίνητα γραφειοκρατικά γρανάζια, ο φάκελος της υπόθεσης οδήγησε τον Σταμάτη Γαρδέλη σε προσωπικό αδιέξοδο. Ο ίδιος αρνήθηκε να αποχωρήσει και η αστυνομία κλήθηκε να τον συλλάβει.

Με τα χρέη να κρέμονται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του και τον ίδιο να έχει πλέον κλονιστεί ψυχολογικά από τη μεγάλη περιπέτεια που αντιμετωπίζει, ο Σταμάτης Γαρδέλης το μόνο που ζητά είναι ισονομία…  

Δες όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο: 

Read More

And More