Σταμάτης Γαρδέλης: Η αποκάλυψη του δικηγόρου του για τη νοσηλεία στο Δαφνί – «Ξύπναγε τα βράδια γιατί έβλεπε εφιάλτες»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να κάνει πριν από λίγες ημέρες εισαγωγή στη ψυχιατρική κλινική, στο Δαφνί, όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time.

Ο γνωστός ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν επ’ ακριβώς την κατάσταση της ψυχικής υγείας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Θάνου Βάγιου στο «Πρωινό», ο Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει για ακόμα μια εβδομάδα, καθώς οι γιατροί θέλουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να καταφέρουν να κρίνουν επακριβώς από τη συνολική κατάσταση της ψυχικής του υγείας, να δουν αν χρειάζεται κάποια αγωγή. 

Ο ηθοποιός συναντήθηκε και με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα τη Δευτέρα 21/11, ο οποίος μετά τη συνάντησή τους μίλησε στον ΑΝΤ1 και μίλησε για όσα συζήτησαν με τον Σταμάτη Γαρδέλη.

«Πράγματι ο Σταμάτης περνάει μια περιπέτεια. Η κύρια αιτία της κατάστασης της ψυχικής υγείας του, είναι το γεγονός ότι έχει βεβαιωθεί μια οφειλή ύψους 80.000 ευρώ στο δημόσιο ταμείο που προέρχεται που αφορούν αυθαίρετη δόμηση.  Η αιτία είναι η απόγνωση και η απελπισία, ότι έφτασε στο έσχατο σημείο. Μου είπε ότι συσσωρεύτηκαν πολλά πράγματα. Ζει μόνος του, έχει δύο παιδιά τα οποία μεγαλώνουν με τη μητέρα τους. Μου είπε επίσης ότι ξύπναγε τα βράδια γιατί έβλεπε εφιάλτες. Του χορηγείται μια φαρμακευτική αγωγή, έχε πολύ καλή συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος», είπε ο δικηγόρος, Βασίλης Νουλέζας. 

Read More

And More