Σταμάτης Κραουνάκης για Πάολα: «Έχει πολύ ωραία φωνή, λαϊκά κορίτσια δε μπορώ να κρίνω»

Απόσπασμα από τις δηλώσεις που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης προβλήθηκε στη Super Κατερίνα προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 22/12.

Στο απόσπασμα ακούμε τον γνωστό καλλιτέχνη να μιλά για την Πάολα και τη στήριξή της στον Αχιλλέα Μπέο καθώς και για την απόφασή της να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

«Αυτή η κοπέλα έχει πολύ ωραία φωνή. Εκεί τελειώνω. Δεν έχω άλλο» ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ όταν σχολιάστηκε η στήριξή της προς τον Αχιλλέα Μπέο είπε: «Εντάξει, λαϊκά κορίτσια. Ναι, δεν μπορώ να κρίνω».

«Έχω πει ποιος είναι η «χοντρή», δεν μπορώ να δώσω παραπάνω στοιχεία γιατί ο άνθρωπος είναι μίας ηλικίας. Πάντως αυτός που είναι η χοντρή, νευρικιά, είναι αυτός που εμπνεύστηκε να κάνει το τραγούδι «Άδωνις». Όταν φτιάχτηκε το ρεφρέν, πηγαίναμε να φάμε μετά από πρόβα στο σπίτι στο Φάληρο με την Άλκηστη και όπως όπως χωρέσαμε σε ένα μικρό αμάξι . Τελείωνε ο δίσκος και δεν είχαμε ένα γρήγορο τραγούδι. Ο φίλος αυτός μου είπε γράψε για τον Άδωνη. Ώσπου να πάμε στο σπίτι, έκανε και το ρεφρέν. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχουμε κάνει πάρα πολλά γέλια όταν έγινε επιτυχία» πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Read More

And More