Σταμάτης Μαλέλης: Η εξομολόγηση για τον γάμο του – «Ευχαριστώ το Θεό που τη γνώρισα, μου το χρώσταγε»

Ο Σταμάτης Μαλέλης βρέθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την τηλεόραση, την μάχη του με την κατάθλιψη αλλά και τον πρόσφατο γάμο του. 

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης ανέφερε, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη: «Προσπαθούσα να το κρύψω νόμιζα ότι θα έπληττε την εικόνα μου το να μιλήσω με ψυχολογικά προβλήματα. Το πάλεψα, σε καλό μου βγήκε γιατί και τα κατάφερα και ζω μια τελείως διαφορετική ζωή».

«Το πιο σημαντικό είναι ότι βοηθάω όσο μπορώ τους συνανθρώπους μας που έχουν ψυχολογικό πρόβλημα», πρόσθεσε ο Σταμάτης Μαλέλης. 

Για τον πρόσφατο γάμο του με την σύντροφό του, ο Σταμάτης Μαλέλης ανέφερε: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μια εξαιρετική γυναίκα. Ευχαριστώ το Θεό που τη γνώρισα, μου το χρώσταγε. Μου βγήκε αυθόρμητα η απόφαση του γάμου. Ήθελα να ζήσω με αυτή την γυναίκα και νομίζω ζω καλύτερα. Έχει ένα μαγικό ραβδάκι. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει απλόχερα την αγάπη του και είναι δοτικός. Την θαυμάζω πολύ», είπε για τη σύζυγό του ο Σταμάτης Μαλέλης. 

Read More

And More