Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον για Ζήνα Κουτσελίνη: «Εννέα χρόνια μετά να θυμηθούμε κάτι, είναι κατινιά»

Ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον μίλησε στο Πρωινό και στη Φαίη Φώτου για την κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συμμετείχε τότε στην εκπομπή Σπάτα live που είχε γίνει η δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, που έγινε η αφορμή για να ξεσπάσει η παρουσιάστρια του Star.

Ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον έκανε λόγο για κατινιά και αναρωτήθηκε για ποιον λόγο θυμήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη εννέα χρόνια μετά το εν λόγω σκηνικό.

«Είναι ένα θέμα το οποίο έτυχε να βρίσκομαι μπροστά… υπό άλλες συνθήκες δεν θα το συζητούσα καν και δεν με νοιάζει κιόλας, δεν νομίζω ότι νοιάζει τον κόσμο αυτό το πράγμα. Εννέα χρόνια μετά να θυμηθούμε κάτι που είπε και ζητήθηκε συγγνώμη, εντάξει είναι κατινιά ρε φίλε. Εγώ σκέφτομαι το κίνητρο πίσω από αυτή τη δήλωση, να σου φάω το podcast; ότι είσαι ψεύτικος; ποιος είναι αληθινός στην τηλεόραση; Δεν την ξέρω την Κουτσελίνη, δεν έχω κάτι απέναντί της αλλά μέσα από αυτά τα εννιά χρόνια έχουν γίνει και καλά ειδικά από τη Μαίρη» είπε ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.

«Αυτή είναι η σαπίλα του τηλεοπτικού συστήματος πλέον. Αν το σκεφτείς όλα αυτό το σκετσάκι δεν είχε κάποια θέση, είναι η κλασσική Συνατσάκη όπως την ξέρουμε τόσα χρόνια. Επίσης γιατί ενώ είμαστε τόσα άτομα στο πάνελ έπεσε όλο αυτό πάνω στη Μαίρη; επειδή είχαν το podcast; όλα από το πάνελ τα άτομα που θα έλεγαν τέτοια χοντράδα είναι Ουγγαρέζος και εγώ γιατί η υπόθεση αυτή πήγε στη Μαίρη; Για την Μαίρη έχω να σου πω 100 θετικά πράγματα αντί να αναφέρουμε τα 100 θετικά πράγματα έχουμε αυτή τη σαπίλα της ελληνικής τηλεόρασης να αναφέρουμε το ένα αρνητικό. Η Μαίρη είναι τα πιο αξιοπρεπή άτομα που ξέρω στη ζωή μου, πότε η Μαίρη δεν ήταν το άτομο που θα λέγεται χοντράδα…» κατέληξε ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον.

Read More

And More