Στάθης Αγγελόπουλος για Μαρία Κουτσαντώνη: «Δε θα έπρεπε να τα έχει κάνει όλα αυτά» – Σήμερα η δίκη του τραγουδιστή για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Στο δικαστήριο έφτασε πριν λίγα λεπτά ο Στάθης Αγγελόπουλος για την εκδίκαση του περιστατικού που σημειώθηκε πριν μερικές ημέρες με την πρώην σύζυγό του Μαρία Κουτσαντώνη στο σπίτι του.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο αποκάλυψε ότι ο γιος του δεν θα δώσει το παρών για να καταθέσει, όπως ζήτησε ο εισαγγελέας αλλά θα δώσει ένορκη κατάθεση. Ακόμη, ο τραγουδιστής επέμεινε στη θέση του ότι ουδέποτε χειροδίκησε σε βάρος της πρώην συζύγου του.

«Ο γιος μου δεν θα έρθει σήμερα να καταθέσει. Θα καταθέσει με ένορκη και πιστεύω ότι σήμερα πραγματικά θα τελειώσουμε και θα αθωωθώ πιστεύω. Ο γιος μου δεν είχε καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα. Είχε κατέβει κάτω μαζί με τη μητέρα του όταν ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ και είχε μια συζήτηση μαζί τους. Δε ξέρω κάτι άλλο. Δεν είναι κάτι ευχάριστο όλο αυτό. Είναι στενάχωρο. Η Μαρία δε θα έπρεπε να έχει κάνει όλο αυτό που έκανε, γνωρίζει την κατάστασή της» είπε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν για τα όσα ο δικηγόρος της Μαρίας Κουτσαντώνη δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους σχετικά με την υπόθεση, απάντησε, «Ο δικηγόρος της κυρίας Κουτσαντώνη τα δήλωσε αυτά; Είπε τόσα πολλά πράγματα; Μάλλον δεν την γνωρίζει καλά. Καλά θα κάνει να τη μάθει. Θα σας τα πω μετά. Δεν έχω σηκώσει χέρι στην κυρία Κουτσαντώνη, δεν έχω σηκώσει χέρι. Θα σας τα πω μετά».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164