Στάθης Αγγελόπουλος: «Προτιμώ να πεθάνω από κορονοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο»

Δηλώσεις υπέρ των θέσεων του Γρηγόρη Πετράκου και του Γιώργου Μουκίδη, δηλαδή κατά του εμβολίου για τον κορονοιό έκανε ο Στάθης Αγγελόπουλος στο Πρωινό. Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως έχει γίνει γνωστό, νόσησε από κορονοϊό, παρέμεινε για 13 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο είναι κάθετος για το εμβόλιο.

«Ο κορονοϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια. Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά», ανέφερε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Προτιμώ να πεθάνω από τον κορονοϊό, παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», είπε στη συνέχεια ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Read More

And More