Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του – Αμίλητος μπροστά στην κάμερα

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Αναβολή πήρε το δικαστήριο του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του που αφορά εκδικητική πορνογραφία. 

Ο Νίκος Σεϊδαρίδης με την κάμερα της εκπομπής Πρωινό, το μεσημέρι της Δευτέρας 13/56 βρέθηκαν στα δικαστήρια και εκεί συνάντησε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στην κάμερα. 

Παράλληλα εκκρεμεί και μια τρίτη καταγγελία για τον πρώην παρουσιαστή, εκείνος όμως, αναμένει τα αποτελέσματα από το δεύτερο δικαστήριο που πήρε αναβολή για τους επόμενους μήνες.

Παρακάτω το βίντεο με τα πλάνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, αμέσως μετά την έξοδό του από το δικαστήριο:

Στο πρώτο δικαστήριο ο πρώην τηλεπαρουσιαστής κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή πενταετούς φυλάκισης με αναστολή και 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164