Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου του

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που κατήγγειλε τον παρουσιαστή ότι διέρρευσε σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές, ακόμη και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η 30χρονη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι. Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη. Πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν».

Χθες ωστόσο, μέσα από την εκπομπή T-live της Τατιάνας Στεφανίδου, ήρθε στο φως μια άγνωστη λεπτομέρεια για τη ζωή του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως πριν 1,5 μήνα ο καταγγελόμενος παρουσιαστής παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο.

Σήμερα το πρωί μέσα από το Mega, αποκαλύφθηκε πως ο γάμος του Στάθη Παναγιοτόπουλου με την σύζυγό του, η οποία φέρεται να γνώριζε για τις πράξεις του, πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου από τον Δήμαρχο Αλοννήσου σε κλειστό κύκλο με δυο μόνο μάρτυρες.

Η αναγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα Μακεδονία της Κυριακής στις 17 Οκτωβρίου.

Read More

And More