Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση στο «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» πριν τον σάλο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται ότι διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η καταγγελία αρχικά έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ενώ στη συνέχεια κυκλοφόρησε σε όλο το διαδίκτυο παίρνοντας τεράστιες διαστάσεις.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χαμός στο διαδίκτυο για το «τέλος» του από τους Ράδιο Αρβύλα – Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης δεν έμειναν αμέτοχοι και στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής ανακοίνωσαν την οριστική αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την ομάδα τους. 

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού» έγραφε η επίσημη ανακοίνωση του ANT1.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης το «Βινύλιο» της Παρασκευής δεν θα προβληθεί. Μια εκπομπή στην οποία οι τέσσερις τους θα αποχαιρετούσαν το τηλεοπτικό κοινό με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το βράδυ της Παρασκευής 10/12, προβλήθηκε το τελευταίο «Βινύλιο» του 2021 και η τελευταία εκπομπή που συμμετείχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πριν τον σάλο που προκλήθηκε με το revenge porn. Η εκπομπή αφορούσε τη δεκαετία του ’90 και τα λαμπερά τηλεοπτικά show που αγαπήσαμε.

Δες το τελευταίο «Βινύλιο» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο:

Μια ημέρα πριν, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου προβλήθηκε το τελευταίο «Ράδιο Αρβύλα» με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Κανείς δεν γνώριζε τότε τι θα επακολουθούσε…

 

Η ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» προετοίμαζε πυρετωδώς την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, χωρίς να έχουν ιδέα για το παρελθόν του συνεργάτη τους…

Μια καταγγελία ήταν αρκετή για να βγάλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο εκτός τηλεοπτικού χάρτη.

Read More

And More