Στάθης Ψάλτης: Ξεσπά η πρώην σύζυγός του Κάτια Κυβέλου – «Δεν έπρεπε να ειδοποιήσουν το παιδί του;»

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την εκταφή του Στάθη Ψάλτη, η οποία έγινε υπηρεσιακά χωρίς να είναι κανένας από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του παρών.

Ο δήμος Ζωγράφου ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να εντοπίσει τους συγγενείς του ηθοποιού, αυτό δεν κατέστη δυνατό γι’ αυτό προχώρησαν στην εκταφή. Ωστόσο, οι συγγενείς του Στάθη Ψάλτη ισχυρίζονται ότι ουδέποτε επικοινώνησε μαζί τους κάποιος.

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Κάτια Κυβέλου με την οποία είχαν αποκτήσει και την κόρη τους Μαίρη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα ξέσπασε.

«Δεν είναι δυνατόν να γίνεται εκταφή και να μην ειδοποιούνται οι συγγενείς.  Το παιδί του δε θα έπρεπε να το ειδοποιήσουν; Τα τελευταία χρόνια πηγαίναμε και εγώ, και η κόρη μου και φίλοι. Πήγαμε μάλιστα και το Μεγάλο Σάββατο. Δεν έχω καμία επαφή με την τελευταία σύζυγο του Στάθη Ψάλτη. Ούτε με τον δήμο Ζωγράφου έχω μιλήσει. Το έχω αφήσει όλο πάνω στην κόρη μου. Από ότι μίλησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα, θα αναλάβει το σωματείο» είπε η Μαρία Κυβέλου.

Read More

And More