Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μαζί στο ίδιο τραπέζι σε βραδινή εμφάνιση! «Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε»

Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν στο ίδιο event όπου και πέρασαν χρόνο μαζί στο ίδιο τραπέζι.

Ο νεαρός επιχειρηματίας και η πρώην σύντροφός του influencer μίλησαν στην κάμερα του Happy Day απαντώντας για τις σχέσεις τους μετά τον χωρισμό και την συνάντησή τους. 

«Δεν μπήκαμε μαζί. Καθόταν η κοπέλα και έτυχε ήρθα εγώ πάνω – κάτω την ίδια ώρα. Εχθροί είμαστε; Εννοείται και χαιρετηθήκαμε στο ίδιο τραπέζι καθίσαμε, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Δεν ήξερα ότι θα είναι εδώ. Επειδή έχει περάσει καιρός και έχει κλείσει αυτό το θέμα οριστικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, να συνυπάρχουμε σε έναν χώρο, έστω και τυχαία», ανέφερε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως σε επικοινωνία που είχε με τον PR Manager της βραδιάς, Νεκτάριο Σκαμνάκη, το πρώην ζευγάρι γνώρισε πως θα συναντηθεί στο ίδιο event. 

«Ήξερε ο ένας για την παρουσία του άλλου. Δεν ξέρω αν τους είχε πει ότι θα είναι στο ίδιο τραπέζι. Όφειλε και τους είχε ενημερώσει ότι θα είναι σε αυτό το κλειστό event και οι δύο. Δεν είχαν πρόβλημα να συνυπάρξουν», είπε στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Read More

And More