Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μυστική επανασύνδεση για το ζευγάρι;

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα να είναι και πάλι ζευγάρι, απάντησε ο Νίκος Γεωργιάδης, μέσω της εκπομπής, Πρωινό ΣουΣού στο Open.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με το πρώην ζευγάρι το οποίο συναντιέται σχεδόν καθημερινά, αφού συχνάζουν στο ίδιο cafe. 

«Μίλησα και με τους δύο και κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ότι υπάρχει επανασύνδεση. Έχουν βρεθεί έξω αρκετές φορές, πηγαίνουν και στο ίδιο cafe στο Κολωνάκι γιατί εκείνος ετοιμάζει ένα νυχτερινό κλαμπ λίγα μέτρα πιο πέρα, είναι όλη μέρα εκεί και επιβλέπει τις εργασίες. Λίγα μέτρα πιο πέρα είναι η Bοutique της Αλεξάνδρας. Βρίσκονται συνέχεια στην πλατεία Κολωνακίου», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Όσο για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε: «Είναι δύο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί πάρα πολλά. Μεταξύ τους βγαίνουν… σπίθες. Λίγες φορές το έχω δει αυτό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και εγώ ως κοινός τους φίλος δεν θα απέκλεια μία επανασύνδεση. Θεωρώ ότι ο Στάθης δεν έχει σταματήσει να έχει ποτέ αισθήματα για την Αλεξάνδρα και νομίζω κι εκείνη κρατά ένα κομμάτι στην καρδιά της». 

Read More

And More