Στάθης Σχίζας: «Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη ο Στάθης Σχίζας.

«Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποιο πάνελ. Δεν θα μου ταίριαζε κάτι τηλεοπτικό. Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δεν είναι για εμένα που δεν είμαι δημοσιογράφος. Συζητάω για κάτι τηλεοπτικό που μου ταιριάζει και αφορά παιδιά», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως μετάνιωσε για τη δεύτερη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, σχολιάζοντας πως ήταν πολύ σκληρό. Για νικητή θέλει τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ θεωρεί πως έχει κλείσει τους… λογαριασμούς του με τον Άγιο Δομίνικο. «Με έχουν ενοχλήσει 1 εκατομμύριο φορές πράγματα που λέγονται για εμένα, αλλά έτσι είναι η δημοσιότητα. Είμαι ψύχραιμος για πράγματα που λέγονται για εμένα και δεν ισχύουν», είπε στο Mega ο νικητής του Survivor 2022.

Όπως αποκάλυψε ο Στάθης Σχίζας δεν θα έβγαινε ποτέ με κάποια που γνώρισε στα social media, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του παραδοσιακό, ενώ παραδέχτηκε πως έχει ψάξει κινητό.

«Η κόρη μου είναι 9,5 χρονών και έχουμε φοβερή επικοινωνία, είμαστε φίλοι. Στα πρώτα φλερτ της κόρης μου, πιστεύω θα αισθανθώ περίεργα. Οι μπαμπάδες δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα», δήλωσε.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή δήλωσε πως ασχολείται μόνο με την κόρη του, τη δουλειά και τους φίλους του. «Εάν έρθει στην προσωπική μου ζωή μου κάτι δεν θα ήθελα καθόλου να δημοσιοποιηθεί», ξεκαθάρισε ο Στάθης Σχίζας.

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More