Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η κατάψυξη ωαρίων είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στον εαυτό της»

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει κατάψυξη ωαρίων σχολίασε ο Στάθης Σχίζας στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Το διάβασα. Είναι πολύ ωραίο. Είναι το καλύτερο που έχει κάνει στον εαυτό της, όπως και κάθε γυναίκα. Από τη στιγμή που η επιστήμη δίνει αυτό το δικαίωμα, είναι καλό να συμβαίνει. Μπορεί τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παιδί, να μην είσαι σε φάση, και όταν θα είσαι σε αυτή τη φάση, να έχουν περάσει τα χρόνια και να δυσκολεύεσαι. Είναι μεγάλο δώρο» ανέφερε αρχικά ο Στάθης Σχίζας. 

Στη συνέχεια μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει η πρώην σύντροφός του για τα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό λέγοντας, «Κακώς δέχεται σχόλια για τα ταξίδια που κάνει, δε θα κρίνει κανείς τον άλλον για το πως θέλει να χαλάει τα χρήματά του. Η Αλεξάνδρα θέλει να κάνει ταξίδια. Κι απ΄ ό,τι ξέρω η Αλεξάνδρα δουλεύει πάρα πολύ, ξέρω ότι είναι σκυλί στη δουλειά. Και για την Οικονομάκου άκουσα να λένε για τα ταξίδια. Αργότερα μπορεί να ακούσω και για μένα. Δεν είναι κλεμμένα τα χρήματα, δουλεμένα είναι και ο καθένας μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει»

Read More

And More