Σταύρος Μπαλάσκας: Μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ο συνδικαλιστής των αστυνομικών, Σταύρος Μπαλάσκας φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 5/4 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Και ενώ η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο κ. Μπαλάσκας, ο οποίος μιλούσε για όσα κατήγγειλαν μητέρα και αδερφή περί ξυλοδαρμού της 33χρονης από άνδρες της ΓΑΔΑ, λόγω κεκτημένης ταχύτητας μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την εξέταση ιατροδικαστής, δεν της βρήκε ούτε μπιμπίκι πάνω στο σώμα της, έκλεισε. Άρα, λοιπόν, αυτά εμείς τα περιμέναμε κα Μαλέσκου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

«Η Κατερίνα η Καινούργιου είμαι. Δεν έχω θέμα, το καταλαβαίνω, δεν πειράζει. Βγαίνετε και παντού» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον κ. Μπαλάσκα να προσθέτει: «Είστε φίλες από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

«Όχι, δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Απλά εντάξει… Δεν έχω θέματα τέτοια» ανταπάντησε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του Alpha.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Μετά την παρουσία του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Σταύρος Μπαλάσκας βγήκε ζωντανά και στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More