Σταύρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η μαρτυρία του από το πύρινο μέτωπο – «Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»

Οι κάτοικοι σε Πεντέλη, Ανθούσα και Ντράφι επιστρέφουν σιγά – σιγά στην καθημερινότητά τους, μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη για το «μαύρο σκηνικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξομολογήθηκε πως «εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια! Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από την βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν. Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε “να, να αναζωπύρωση”. Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο».

«Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πως θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδευόμαστε. Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ! Και εγώ θέλω να πω πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ» κατέληξε ο Σταύρος Νικολαΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Read More

And More