Σταύρος Σβήγκος: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για τη σεξουαλικότητά μου»

Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θανάση Πάτρα και στο Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην κόρη του, σε μία παλαιότερη δήλωσή του για την ανακάλυψη της γυναικείας πλευράς του καθώς και στον Έρωτα Φυγά.

Ο Σταύρος Σβήγκος εξομολογήθηκε: «Η πατρότητα με έκανε πιο σκληρό με τον κόσμο γύρω μου. Είμαι άτομο που δίνει χώρο, δεν απαιτώ τίποτα από κανέναν. Μαλώνω με την μητέρα μου, όταν δίνει σοκολάτες στο παιδί. Αν ο μικρός μού ζητήσει κάτι extreme θα είμαι δίπλα του να τον στηρίξω. Όταν απαγορεύεις κάτι στο παιδί, είναι σαν να του λες να πάει να το κάνει. Έχεις δικαίωμα να προστατεύεις το παιδί σου, όχι να απαγορεύεις να κάνει κάτι».

Η Σταύρος Σβήγκος σχολίασε για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με την ανακάλυψη της γυναικείας πλευράς του. «Είμαστε ακριβώς το ίδιο και οι άντρες και οι γυναίκες, το μόνο που αλλάζει είναι η ανατομία μας. Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητα μου. Ποιόν αφορά αν θα φτιάξω ξανά την ζωή μου;» τόνισε ο ηθοποιός. 

Για το γεγονός ότι σταματά η σειρά «Έρωτας Φυγάς», ο Σταύρος Σβήγκος είπε: «Η ανατροπή για την σειρά ”Έρωτας Φυγάς” ήταν ότι δεν ανανεώσαμε με το κανάλι. Είναι οριστικό ότι θα σταματήσει η σειρά ”Έρωτας Φυγάς”».

Δες όλη τη συνέντευξη στο Mega Καλημέρα:

Read More

And More