Σταύρος Σβήγκος για Αλέξη Κούγια: «Ντρέπομαι που αυτός ο άνθρωπος πιάνει το θέατρο στο στόμα του»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος μίλησε για μία ακόμη φορά για το #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Με αφορμή την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και την πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Κούγια πως το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, ο ηθοποιός θέλησε να απαντήσει στον γνωστό ποινικολόγο λέγοντας: «Ντρέπομαι όταν αυτός ο άνθρωπος πιάνει τον δικό του χώρο, το θέατρο, στο στόμα μου. Κάθε ήττα δική του είναι μια νίκη για την κοινωνία μας».

Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη, συμπληρώνοντας: «Για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν ήξερα τις ηλικίες που προσεγγίζει, ενώ ήταν και καθηγητής μου, δεν γνώρισα ότι υπήρχαν όλα αυτά. Για τις άλλες περιπτώσεις δεν ήξερα τόσο ακραίες περιπτώσεις». 

Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία είπε πως έχασε δουλειές λόγω των καταγγελιών, ο Σταύρος Σβήγκος σχολίασε: «Όποιος σκέφτεται έτσι, είναι ρηχός άνθρωπος και προτιμάει την μαυρίλα στον χώρο εργασίας του, παρά να είναι όλα στο φως και ξεκάθαρα και να είναι όλοι υγιείς εσωτερικά και εξωτερικά».

Read More

And More