Σταύρος Σβήγκος: «Η προσωπική μου ζωή είναι ανύπαρκτη»

Ο Σταύρος Σβήγκος που φέτος βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στην επιτυχημένη σειρά του Open “Έρωτας φυγάς”, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24/10 καλεσμένος στην εκπομπή “Οδός Ζαρίφη 2” και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Αυτή τη στιγμή όποιος είναι δίπλα μου περνάει δύσκολα. Η προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει. Ο ρόλος του μπαμπά είναι καταπληκτικός. Τον γιο μου τον παίρνω μαζί στη δουλειά για να έχουμε χρόνο μαζί, κάθε πρωί θα τον βάλω στο σχολικό, θα ετοιμάσω την τσαντούλα του. Τα βράδια τώρα με τις πρόβες δεν τον πολυβλέπω δυστυχώς, αλλά, όποτε τον βλέπω μαζί θα κάνουμε το μπάνιο μας, θα κοιμηθούμε μαζί… » ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Όσο για το ενδεχόμενο ο γιος του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, ο Σταύρος Σβήγκος είπε,  «Δύσκολα θα πάει για ηθοποιός. Ό,τι θέλει να κάνει αλλά χθες μου λέει “τελικά δεν είναι ωραία η δουλειά σου, κάνει πολλή ώρα”. Του λέω “πήγαινε στον σκηνοθέτη και πες το αυτό”. Είναι μια δουλειά που σου καθορίζει τη ζωή, είναι τρόπος ζωής, δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, τα ωράρια, το ότι δουλεύουμε γιορτές… Δεν μπορείς να δεις τους φίλους σου που δουλεύουν σε νορμάλ δουλειές, να οργανώσεις ένα ταξίδι. 

Όταν γυρίζω σπίτι έχω άλλη δουλειά γιατί έχω μια μικρή εταιρεία παραγωγής και σιγά σιγά προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που θέλουμε…» 

«Δε με ξέρω σαν άνθρωπο. Κάποια πρωινά μπορεί να ξυπνήσω πολύ χαρούμενος, κάποια άλλα δε θες να με δεις… Το τραγούδι που μου φτιάχνει τη διάθεση είναι το “Άλλη μια μέρα” της Ελπίδας» ανέφερε τέλος ο Σταύρος Σβήγκος.

Read More

And More