Σταυρούλα Χρυσαειδή – Survivor: Ο σύντροφός της, Παναγιώτης Τριβυζάς για τον γάμο τους

Ο σύντροφος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, Παναγιώτης Τριβυζάς το πρωί της Τρίτης 7/6 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή Love It.

O μελλοντικός σύζυγος της παίκτριας του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον άγριο καβγά της Σταυρούλας με την Ασημίνα, για το ποιους Survivors θα καλέσουν στον γάμο τους, αλλά και για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες στην Τουρκία.

«Για να φτάσει η Σταυρούλα στο σημείο να κάνει μπαμ, πάει να πει ότι έχει ανεχτεί πάρα πολλά. Είναι ένας πολύ ήρεμος χαρακτήρας και εγώ θέλω να σταθώ στο ότι δεν μπορείς να λες έναν παίχτη υπερεκτιμημένο, όταν αποδεδειγμένα φέρνει τόσες πολλές νίκες. Η Ασημίνα έχει τραβήξει το σχοινί περισσότερο από ό,τι πρέπει, βλέπει ότι έρχεται το ατομικό αγώνισμα και αγχώνεται», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς. 

Όσον αφορά στον γάμο του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Παναγιώτης Τριβυζάς ανέφερε: «Τώρα φτιάχνω τις λίστες γάμου που μου έχει αφήσει η Σταυρούλα, έχω αφήσει ένα κενό 20 ατόμων να δούμε τι θα γίνει όταν θα γυρίσει. Δεν ξέρω ποιο από όλα τα παιδιά δεν θα ήθελε στον γάμο μας, η Σταυρούλα πάντως δεν κρατάει κακία σε κανέναν και όταν θα βγει από το παιχνίδι θα είναι καλύτερα».

Σχετικά με το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Βαλκανικό κύπελλο σκυταλοδρομιών στην Τουρκία, ο Παναγιώτης Τριβυζάς δήλωσε: «Γύρισα χθες από την Τουρκία με την εθνική ομάδα, όπου εγώ και τα αγόρια μου με τα μπλε κερδίσαμε μέσα στη Τουρκία και ήρθαμε έτοιμο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Μόνακο».

Read More

And More