Σταυρούλα Χρυσαειδή για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ίσως ήθελαν να κάνουν ντόρο και έμπλεξαν τα ονόματά μας»

Για το ποια πραγματικά είναι η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια του Survivor All Star μίλησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου.

«Δεν έχει γίνει τίποτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Νομίζω τα προσωπικά μας δε πρέπει να αφορούν κανέναν και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με παίκτες του παιχνιδιού. Μάλλον απλά θέλανε να κάνουν κάποιο ντόρο. Δε ξέρω. Μπορεί να ήταν μια στρατηγική και αυτό. 

Μπορεί να υπάρξει και μια φιλία μεταξύ αγοριού και κοριτσιού. Δεν είναι πάντα το ερωτικό στη μέση. Με τον Κωνσταντίνο ήμασταν μόνο δυο εβδομάδες στην ίδια ομάδα. Μετά, κάναμε ξανά παρέα προς το τέλος και ότι υπήρχε μεταξύ μας ήταν καθαρά και μόνο φιλικό» ανέφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή προσθέτοντας,

«Δεν είπα ποτέ στον Στέλιο Χανταμπάκη ότι μου αρέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, το έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος. Αν είχε συμβεί όλο αυτό που λέγανε, θα έπρεπε να είχε ενοχλήσει εμένα και όχι κάποιον άλλο παίκτη. Με τον Στέλιο εννοείται ότι κάνουμε παρέα, τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι από τα άτομα που ήρθαμε κοντά πριν καν φτάσουμε στον Άγιο Δομίνικο… ».

Σε άλλο σημείο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή σχολίασε τα όσα γράφονται για εκείνη σχετικά με τις επιδόσεις της στο παιχνίδι αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ένα Survivor All Star 2.

«Είναι τιμή μου να λένε ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που πέρασε από το Survivor. Δε περίμενα ότι θα το πει αυτό κάποιος… Με τιμά… Δε κλείνω κάποια πόρτα για ένα Survivor All Star 2… Θα ήταν πολύ δύσκολο όμως να πάω τρίτη φορά ειδικά συνεχόμενη. Μου είχε λείψει η ζωή μου έξω αλλά έχω μάθει να μην λέω ποτέ, ποτέ» είπε.

Read More

And More