Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Το ότι μιλάμε δεν σημαίνει ότι έχουμε κάτι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Τετάρτη 5/7 η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και για τον Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που κατάφεραν μαζί να φτάσουν στην τετράδα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσω το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι αχάριστη, πήρα πάρα πολλά πράγματα, κέρδισα ένα αμάξι, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ φέτος, νομίζω ψυχολογικά περισσότερο, σωματικά κουράστηκα στο τέλος γιατί ξεκίνησε να με αφήνει το σώμα μου. Το παιχνίδι τελείωσε και η ζωή προχωράει», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δεν υπάρχει τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμασταν δύο εβδομάδες στην ίδια ομάδα και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Στήριζα κάθε συμπαίκτη μου, δεν ξέρω γιατί πήγε να δημιουργηθεί αυτή η ιστορία. Εγώ ένα πρωί γύριζα από την τουαλέτα και μάλλον και εκείνος το ίδιο και ξαφνικά μετά μαθαίνω από μια συμπαίκτριά μου ότι η Μελίνα πήγε και είπε ότι μας είδε να γυρίζουμε μαζί από την τουαλέτα. Για όλα αυτά που λένε υπάρχει κάποιο αποδεικτικό; Το ότι μιλάμε δεν σημαίνει ότι έχουμε κάτι. Με τον Κωνσταντίνο συναντήθηκα εχθές, όλα καλά δεν υπάρχει κάτι», εξήγησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε και στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λέγοντας: «Τα παιδιά φτάσανε στην τετράδα, ο ένας με την αξία του και ο άλλος με την αξία του άλλου. Ο Σάκης αντικειμενικά είναι ο καλύτερος παίκτης, δεν θεωρώ ότι φοβόταν κάποιον αγωνιστικά. Ίσως την Μαριαλένα δεν ψήφιζαν λόγω του Σάκη, δεν γνωρίζω». 

Read More

And More