Σταυρούλα Χρυσαειδή: Το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μετά το Survivor – «Έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή μου»

Για τη ζωή της μετά το Survivor αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Η γνωστή γυμνάστρια η οποία τόνισε πως μια καλή οικονομική πρόταση ίσως την έβαζε σε σκέψεις για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί. Το έζησα δύο φορές σερί… Η πρώτη φορά που πήγα ήταν η εμπειρία, τη δεύτερη φορά ήταν και το γόητρο να κερδίσεις, αλλά και το οικονομικό εννοείται. Σίγουρα αν υπάρξει καλή οικονομική πρόταση θα το σκεφτώ, αλλά δεν θα πω κατευθείαν ναι», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα μαζί με τον Νίκο Γιάννη με τον οποίο συμμετείχαν στο Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκάλυψε: «Ανοίξαμε ένα καφέ, γενικά έρχεται και κόσμος για να με γνωρίσει. Έχει αλλάξει κατά πολύ η ζωή, μας έγινε η πρόταση, είμαστε μαζί με ακόμα έναν συνεργάτη. Το πρωί δουλεύω στο γυμναστήριο του αδερφού μου γιατί είμαι και γυμνάστρια, δεν μου αρέσει καθόλου να κάθομαι», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor. 

Read More

And More