Αποκλειστικό T-Live

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι όπου έμενε στη Νέα Υόρκη – Η πιο ακριβή συνοικία δίπλα στο Central Park

Το T-live παρουσίασε το μεσημέρι της Παρασκευής 29/9 το σπίτι όπου διέμενε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Central Park της Νέας Υόρκης, κοντά στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, μία ανάσα από την πέμπτη λεωφόρο.

Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κατοικούσε στο εν λόγω σπίτι το 2017, όταν έγινε εφοπλιστής. Η πολυκατοικία χτίστηκε το 1926 και έχει 16 ορόφους και έχει 52 διαμερίσματα που χαρακτηρίζονται από την πολυτέλειά τους. Το πολυώροφο κτήριο είναι ανακαινισμένο και διαθέτει διαμερίσματα που έχουν μέχρι και δύο κρεβατοκάμαρες. Όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί, η τιμή των ενοικίων είναι… στα ύψη!

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Alpha στη Νέα Υόρκη, Δημήτρη Φιλιππίδη, ένα από τα σπίτια πωλήθηκε το 2019 έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης υπήρξε γείτονας με τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο και τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ.

Στην ίδια περιοχή δεν λείπουν τα διαμερίσματα με πολύ μεγαλύτερες τιμές ενοικίων. Όπως  αυτή η ευρύχωρη κατοικία 125 τετραγωνικών μέτρων, με μεγάλο καθιστικό – τραπεζαρία,  που λούζεται  από το φως που μπαίνει από τα τεράστια παράθυρα, με δύο υπνοδωμάτια και δύο λουτρά. Η εκπληκτική του θέα θυμίζει σκηνικό. Το ενοίκιό του 12.800 ευρώ.

Όσο αυξάνονται τα τετραγωνικά τόσο πιο αστρονομικά φαντάζουν τα ενοίκια στην παλιά γειτονιά του Στέφανου Κασσελάκη. 23.720 ευρώ για αυτό το διαμέρισμα – κόσμημα των 200 τετραγωνικών θα πρέπει να δώσει όποιος θέλει να απολαμβάνει καθημερινά τη θέα στη λεωφόρο Madison. Γωνιακό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, με μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία και ξεχωριστή κουζίνα.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More