Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι που θέλει να νοικιάσει με τον σύντροφό του, Τάιλερ στο κέντρο της Αθήνας

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την εκλογή του ως νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας για να μετακομίσει μαζί με τον σύντροφο του, Tyler.

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως κοιτά διαμερίσματα που να διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια και ιδανικά εκτός από πλήρως ανακαινισμένα να είναι και επιπλωμένα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Ξενοφώντας Σκιντζής παρουσίασαν σήμερα το σπίτι 120 τ.μ. που θέλει να νοικιάσει ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλάκα. Ο μεσίτης Κοσμάς Θεοδωρίδης έδειξε το πολυτελές οίκημα στο κέντρο της Αθήνας μέσα από την κάμερα της εκπομπής.

Το σπίτι είναι ένα κλασσικό μεσοαστικό διαμέρισμα στην Πλάκα, είναι περίπου 120 τ.μ., έχει δύο υπνοδωμάτια, πλήρως ανακαινισμένο. Μέχρι πρότινος ενοικιαζόταν. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει μπει ακόμη να δει το σπίτι. Από το μπαλκόνι φαίνεται ο λόφος Φιλοπάππου και ο βράχος της Ακρόπολης.

 

Μέχρι να βρουν την νέα τους στέγη, ο Στέφανος Κασσελάκης και o Τάιλερ ΜακΜπεθ μένουν σε αυτήν την πολυκατοικία στο Μετς με όλη την οικογένεια.

Read More

And More