Στέφανος Κασσελάκης: «Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται» λέει ο θείος του στο T-live

Με τον αδελφό της μητέρας του Στέφανου Κασσελάκη επικοινώνησε η εκπομπή T-Live και η δημοσιογράφος Ειρήνη Πεϊβάνη, με τον ίδιο να δίνει την ευχή του στον ανιψιό του για μια ευτυχισμένη ζωή με τον -σύζυγό του πλέον – Τάιλερ Μάκμπεθ.

«Να είναι τα παιδιά ευτυχισμένα. Να ζήσουν και να είναι αληθινοί, πραγματικοί και ό,τι ποθούν. Να είναι ευτυχισμένος, να είναι αληθινό κι ας είναι… με όποιον θέλει ας είναι. Η αδερφή μου είναι συγκινημένη και εννοείται χαρούμενη. Πάντα σε τέτοιες στιγμές συγκινούνται οι γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα» ανέφερε αρχικά ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη και πρόσθεσε,

«Θα ήθελα να είμαι εκεί γιατί από τα μικρά του βήματα τον έχω ζήσει. Ερχόταν πάνω στη Ριτσώνα, στον παππού που ήταν το πατρικό, τα καλοκαίρια που ήταν μικρός. Ε, εντάξει. Μακριά τώρα είναι. Μου έλειψε βέβαια. Θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά τι να κάνουμε τώρα. Ήταν ατλαντικό ταξίδι, εγώ δε μπορώ τόσο ταξίδι.

Ήταν κλειστό, ήταν και ξαφνικό. Αυτό έχει αξία, που ήταν ξαφνικό. Μας ξάφνιασε όλους. Μου αρέσει να ξαφνιάζει ο Στέφανος τον κόσμο, είτε στα προσωπικά του, είτε στα πολιτικά του, είτε οπουδήποτε. Το έχει αυτό. Είναι απρόβλεπτος, γι’ αυτό πρέπει να τον φοβούνται». 

Δες το βίντεο από το T-live:

Read More

And More