Στέφανος Κασσελάκης: Η επαγγελματική του ενασχόληση πριν γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Οι επιχειρήσεις και τα αστακοκάραβα

Καλόγουστη και υπερπολυτελής θα είναι η νέα κατοικία που θα μετακομίσουν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο Κολωνάκι

Βρίσκεται επί της οδού Λεβέντη, μία ανάσα από την πλατεία Κολωνακίου, στον 3ο και 4ο όροφο μιας παλιάς πολυκατοικίας, κατασκευής 1971. Αγοράστηκε πριν από τρία χρόνια από Κύπριο επιχειρηματία και ανακαινίστηκε πλήρως από γνωστή interior designer το 2022.

Σε αυτό το σπίτι θα μπουν μετά τον γάμο που ετοιμάζουν στην γενέτειρα του Στέφανου Κασσελάκη, τα Χανιά.

«Καπετάνιος» σε αστακοκάραβα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ανεβαίνοντας με άνεση ναυτικού στα καράβια στο Πέραμα ή κάνοντας βόλτες στο νησί της Μπουμπουλίνας, τις ηρωικές και αρχοντικές Σπέτσες, ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει στο στοιχείο του κοντά στην θάλασσα.

Τώρα θα αποκαλύψει και πως έκανε επιχειρήσεις με αλιευτικά σκάφη και μάλιστα, όχι ότι και ότι αλλά, αστακοκάραβα, δηλαδή αλιευτικά που όπως λέει και η λέξη ψαρεύουν αστακούς για να καταλήξουν στα τραπέζια των εχόντων και κατεχόντων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρα από την Osios στο Μαϊάμι, για την οποία ξέσπασε πολική κόντρα, έχει τρεις ακόμα εταιρείες στην Αγγλία, την Swiftbulk και την Swifttankers από όπου παραιτήθηκε στις 14/3/23, και την Swiftbulk holding που παραιτήθηκε 6 ημέρες αργότερα.

Σε ότι αφορά τα αστακοκάραβα, για αυτά υπάρχουν 2 εγγραφές για την εταιρεία με την επωνυμία «Lobstering» στην επίσημη ιστοσελίδα της Πολιτείας της Μασαχουσέτης για το 2022.

Το κέρδος που αφήνουν οι αστακοί δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και τα ΜΜΕ στην Αμερική θα αναδείξουν την δυναμική αυτής της βιομηχανίας.

Read More

And More