Στέφανος Κασσελάκης: Ψάχνει σπίτι στο κέντρο της Αθήνας μετά την εκλογή του ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψάχνει νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας για να μετακομίσει μαζί με τον σύντροφο του, Τάιλερ, και τη σκυλίτσα τους, Φάρλεϊ.

Το Live News για πρώτη φορά αποκαλύπτει ποιες περιοχές κοιτά ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει για να έχει θέα την Ακρόπολη. Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως κοιτά διαμερίσματα που να διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια και ιδανικά εκτός από πλήρως ανακαινισμένα να είναι και επιπλωμένα.

Για ένα σπίτι λοιπόν 120 τ.μ η τιμή ανέρχεται στα 2.500 ευρώ το μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται να νοικιάσει και όχι να αγοράσει καθώς η τιμή πώλησης θα ξεπερνούσε τις 400.000 ευρώ.

 

Μέχρι να βρουν την νέα τους στέγη, ο Στέφανος Κασσελάκης και o Τάιλερ ΜακΜπεθ μένουν σε αυτήν την πολυκατοικία στο Μετς με όλη την οικογένεια. Τον Οκτώβριο λοιπόν αναμένεται να ταξιδέψουν μέχρι την Αμερική για να μαζέψουν τα πράγματα τους και τις επόμενες μέρες και ο Τάιλερ θα ξεκινήσει εντατικά μαθήματα ελληνικών.

Την ώρα που οι γονείς του Στέφανου απομακρύνονται διακριτικά, στο πλευρό του παραμένει ο Τάιλερ ο οποίος αναμένεται να έχει ρόλο κλειδί στις εξελίξεις.

Οι ανέμελες βόλτες για καφέ και προπονήσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν με τον Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζει μια αλλαγή στάσης όσο μπαίνει πιο βαθιά στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Read More

And More