Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή – Είμαι στην πατρίδα μου γιατί την αγαπάω»

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στον Alpha και στον Αντώνη Σροίτερ για τις αποχωρήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ, τις αντιδράσεις αλλά και το μέλλον του ως πολιτικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Είμαι προσηλωμένος να ενώσω τον δημοκρατικό και προοδευτικό κόσμο που αυτή την στιγμή αισθάνεται αγχωμένος με ένα κόμμα που θα είναι ευρύ και αξιοκρατικό», ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το βασικό είναι παραμείνω Στέφανος για τον κόσμο γιατί εκλέχτηκα για να σπάσω αυγά», είπε ακόμη ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε ότι «έχω αναλογιστεί το τι μεσολάβησε και οδήγησε στην διάσπαση. Ο γέγονε γέγονε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών, ένα κόμμα που να είναι ανοικτό και αξιοκρατικό. Τα όργανα θα υπάρχουν και θα παράγουν πολιτική, αλλά οι οργανώσεις των μελών θα πρέπει να αισθάνονται ότι ανήκουν σε ένα κόμμα που τους αφουγκράζεται».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την επιτυχία του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Είμαι στην πατρίδα μου, την Ελλάδα γιατί την αγαπάω. Δεν έχω πειράξει κανέναν σε αυτή τη χώρα, δεν έχω πάρει κανένα ευρώ από κρατική ανάθεση. Είμαι εδώ για να προσφέρω. Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τα λαϊκά στρώματα τα οποία με εξέλεξαν στη θέση του προέδρου στα εσωκομματικά», απάντησε στον Alpha ο Στέφανος Κασσελάκης.

Read More

And More