Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Έχω δεχτεί απειλές και εγώ και ο σύντροφός μου»

Ο Στέφανος Κασσελάκης φιλοξενήθηκε ζωντανά στο Live News και στον Νίκο Ευαγγελάτο και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως σε προσωπικό επίπεδο το περίμενε πως θα υπήρχαν ομοφοβικές επιθέσεις εναντίον του.

«Θα έπρεπε να το αντιμετωπίσω γιατί αλλιώς πώς θα το αντιμετωπισθεί κάποιος που το βιώνει στην καθημερινότητά του. Έχουμε δεχτεί πολλές απειλές με τον σύντροφό μου αλλά δεν θέλω να παριστάνω το θύμα. Είχαμε πληρώσει συνοδεία 3 ατόμων και αυτοκίνητο με δικά μου έξοδα. Όταν κατάλαβα ότι εργαλειοποιείται αυτό τότε το σταμάτησα. Όταν δημοσιοποιήθηκε είχα μόνο ένα άτομο για προστασία».

Όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ένας από του λόγους που είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως σε μία δύσκολη περίοδο παρείχε μέριμνα σε γονείς άνεργους ενώ τόνισε πως δεν αναφέρθηκε εκείνος πρώτα στα περί «αριστείας».

«Όσον αφορά για την αλαζονεία ο καθένας μπορεί να κρίνει. Δεν ξεκινήσαμε να λέμε εμείς για την αριστεία αλλά μάλλον έλεγαν πως είμαστε άχρηστοι. Η απάντηση είναι πως ήρθε ο καιρός να κάνουμε κάτι, αντί να μένουμε σε μία στασιμότητα και να λέμε πως έχουμε επιτελικό κράτος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More