Στο T-live

Στέφανος Κασσελάκης: Στον Σκινέ Χανίων ο γάμος του με τον Τάιλερ Μάκμπεθ; «Λίγο παρατραβηγμένο» απαντά ο θείος του

Με εξορμήσεις μέσα στα έλατα, βόλτες στα πετρόχτιστα χωριά και με πολύ… φαγητό συνεχίζεται η ολιγοήμερη απόδραση του Στέφανου Κασσελάκη στην ορεινή Αρκαδία.

Περίπατοι για δύο, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύζυγό του να ζουν στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρετήσει την πατρίδα.

Από τις αρχές του 19ου αιώνα ο δρόμος της αγάπης στη Βυτίνα ήταν σημείο συνάντησης για φλερτ και ερωτικά βλέμματα μεταξύ των νέων του χωριού. Με τα δέντρα να υψώνονται αριστερά και δεξιά είναι από τα ειδυλλιακά σημεία της περιοχής.

Από την εκδρομή δε λείπει, το φαγητό. Το πολύ φαγητό. Αυτές είναι φωτογραφίες με το ζευγάρι σε ταβέρνες της περιοχής.

Από τα Μαγούλιανα, μέχρι τη Βυτίνα και τη Δημητσάνα, στο πρόγραμμά τους υπάρχει η απαραίτητη στάση για γαστρονομικές αποδράσεις στις τοπικές σπεσιαλιτέ. Και φυσικά, στη θέα του ζευγαριού όλοι σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Τι λέει ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη στο T-live;

Το ζευγάρι ζει σε πελάγη ευτυχίας, λίγο πριν αποχωριστούν για 20 ημέρες και με φόντο τον επικείμενο γάμο τους το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Ο γάμος του ζευγαριού όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του καλοκαιριού στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας. Ωστόσο ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, ακόμη δεν γνωρίζει κάτι αν και διατηρεί τις επιφυλάξεις του για την απόφαση του ζευγαριού, μιλώντας στο T-live και στον Ιάσονα Τσόλη.

Τι μαθαίνετε θα γίνει εκεί στον Σκινέ;

Δεν ξέρω τίποτα απολύτως, σας ορκίζομαι στο φως μου! Από το διαδίκτυο το άκουσα, το είδα. Δεν το ξέρω, με άλλον τρόπο δεν το ξέρω.

Θα χαρείτε πάντως να γίνει στην Κρήτη…

Κοίταξε… αυτό… τι να σου πω, δεν μπορώ να σου πω τίποτα. Αυτά είναι λίγο… παρατραβηγμένα είναι… λίγο υπερβολές είναι όλα… Όλα χρειάζονται σεμνά και ταπεινά.

Θα προτιμούσατε να είχαν μείνει στον έναν γάμο εκεί στην Αμερική;

Ε, βέβαια, ε βέβαια…

Στην Τρίπολη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ολιγόλεπτη στάση στην προτομή του υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα που σκοτώθηκε τον Ιανουάριο του 2023 όταν κατέπεσε το φάντομ στο οποίο επέβαινε ενώ εκτελούσε άσκηση.

Με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι και συνοδευόμενος από τον σύζυγό του, ο Στέφανος Κασσελάκης απαίτησε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πιλότο.

Read More

And More