Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μάκμπεθ: Το Tlive στον χώρο όπου θα τελεστεί ο γάμος τους στα Χανιά – Όλες οι λεπτομέρειες

Το T-live παρουσιάζει αποκλειστικά εικόνες από την καταπράσινη έκταση 200 στρεμμάτων στον Φουρνέ Χανίων θα βρεθούν στις 29 Αυγούστου Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ, στο πλαίσιο του τετραήμερου γλεντιού για το γάμο τους, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελένης Στάθογλου, η κράτηση του χώρου έγινε πριν από αρκετούς μήνες και αφορούσε σε τελετή και μια μικρή δεξίωση.

«Την περίοδο των Χριστουγέννων δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από διοργανωτή γάμων, μου είπε για 150 άτομα, ήμουν διστακτικός, γιατί δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τα εξυπηρετήσω… επέμεναν και κλείστηκε» δήλωσε ο Πέτρος Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Βοτανικού Κήπου.

Ο ιδρυτής του Βοτανικού Κήπου αρχικά δεν γνώριζε ποιοι ήταν αυτοί που είχαν κλείσει το Αμφιθέατρο για τις 29 Αυγούστου. «Μετά από ένα μήνα μάθαμε περί τίνος πρόκειται, ότι είναι ο γάμος του κυρίου Κασσελάκη, του οποίου η καταγωγή είναι από την περιοχή» σημείωσε.

 Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες που αφορούν στην τελετή και στη δεξίωση που θα γίνουν σε αυτόν το χώρο, με τον ιδρυτή του να δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Τον χώρο επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες ο Τάιλερ Μακμπέθ.

Το πρόγραμμα της 29ης Αυγούστου θέλει τους καλεσμένους του ζευγαριού μετά την απογευματινή επίσκεψη στον Βοτανικό Κήπο να συνεχίσουν αλλού τη διασκέδασή τους.

Ο βοτανικός κήπος ήταν ένα project μοναδικό στο είδος του στην Ευρώπη. «Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά. Ο κήπος είναι μοναδικός λόγω του μικροκλίματος της Κρήτης και είναι ένας κήπος που φιλοξενεί μπαχαρικά φυτά φαρμακευτικά βότανα» δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο T-live.

Δες περισσότερες εικόνες στο παρακάτω βίντεο από τον Alpha:

Read More

And More