Στέφανος Κασσελάκης: Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα και τον Νίκο Παππά

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη Νεμέα και στην Κόρινθο στο πλαίσιο της περιοδείας του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή μετά την επιστροφή του από την Αμερική όπου παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιντζή και στην κάμερα της Super Κατερίνα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως κάθε μέρα που ξυπνάει, αισθάνεται ότι έχει την ευθύνη να προσφέρει.

Αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Το βάρος που έχω εγώ είναι απειροελάχιστο σε σχέση με αυτό το οποίο τραβάει ο κόσμος. Όταν έρχεται κόσμος που εναποθέτει τις ελπίδες πάνω σου, ηλικιωμένος κόσμος ο οποίος κλαίει πάνω σου και θέλει να δει την πατρίδα του επιτέλους να καθαρίσει από μία εσωτερική ηττοπάθεια και διαπλοκή, νέος κόσμος που μου λέει να τον βοηθήσω να μείνει στην Ελλάδα, τότε δεν κουράζεσαι…  Όταν έχεις αυτές τις αντιδράσεις, συνειδητοποιείς ότι η ζωή σου έχει νόημα όταν ξυπνάς το πρωί».

«Η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά με ένα τέτοιο χάος. Χρειάζεται το κράτος να δουλέψει για τον πολίτη. Και πώς να δουλέψει για τον πολίτη, όταν μέχρι οι συνταγματικά ανεξάρτητες Αρχές σου λένε ότι δέχονται πιέσεις από την κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για τη συνάντηση με τον Νίκο Παππά και τον νέο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα την προηγούμενη εβδομάδα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι τυχαίο ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έχασε. Οι Αθηναίοι δεν ήταν ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έκανε. Αυτό συζητήσαμε με τον Νίκο Παππά και τον Χάρη Δούκα. Μιλήσαμε επίσης για το περιβάλλον και τις ανισότητες μεταξύ των περιοχών, για τον αθλητισμό, που ο Νίκος Παππάς ξέρει πολύ καλά».

Read More

And More