Στέφανος Κωνσταντινίδης για Φαίη Σκορδά: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω από αυτά που είπα»

Σε νέα τηλεοπτική στέγη βρίσκει η φετινή σεζόν τον Στέφανο Κωνσταντινίδη ο οποίος βρίσκεται πλέον στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και η ρεπόρτερ Σοφία Ραυτοπούλου συνάντησαν τον δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με την παλιά του συνεργάτιδα, Κατερίνα Καινούργιου, για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη, ενώ ξεκαθάρισε και τη θέση του για την αρνητική κριτική που είχε κάνει στο παρελθόν στη Φαίη Σκορδά.

«Βεβαίως και μιλήσαμε με την Κατερίνα Καινούργιου, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ο ανταγωνισμός ήταν πάντα πολύς… αυτή είναι η δουλειά που κάνουμε. Ξέρω ότι τον πρώτο μήνα δεν κοιτάς τα νούμερα τηλεθέασης. Κατά τα τέλη Οκτωβρίου με χαρά να συζητήσουμε για τα νούμερα τηλεθέασης και της δικής μας εκπομπής και των άλλων εκπομπών.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα εξαιρετικό τυπάκι που θα έκανα παρέα και εκτός δουλειάς. Δίνει πάρα πολύ χρόνο στον αέρα, δεν έχει κόμπλεξ…», ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για παλαιότερη δήλωση του για την Φαίη Σκορδά και τα νούμερα τηλεθέασης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω. Όσοι άνθρωποι εκτίθενται, δέχονται κριτική. Εγώ κριτική θα συνεχίσω να κάνω και νομίζω ότι την κάνω πάντα καλοπροαίρετα, δεν έχω εμμονές με κανέναν… Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς. Με τη Φαίη μια χαρά έχουμε συνεργαστεί».

Read More

And More